Toms Blogg

Till skillnad från min lillebror gillar jag egentligen inte att sätta in nålar och bläck under min lena hud ;) Men det är definitivt en snygg tatuering jag kanske vill ha också...
Klicka här för att komma till Toms blogg, för att se tatueringen Tom skulle kunna tänka sig!

Meddelande från Th


Bill och .. ?

Senaste veckan så spelade Bill in en ny sång med en annan artist. Rätt kul överaskning tycker jag ! Mer infomation kommer vi strax få veta :)

2010.10.20 - Radio Carolina pratade med Tokio Hotel

Vi fick en exklusiv intervju med killarna i Tokio Hotel, där de fick berätta hur de känner sig inför sitt besök i vårt land den 28 november. Det tyska bandet visade att de är glada över sitt besök i Chile, och berättade att deras fans kommer att få uppleva en fantastisk show som ska fylla Movistar Arena med musik och färger.

 

Har ni många förväntningar inför konserten i Chile?


Vi är jätteglada över att äntligen få spela vår första konsert i Chile, eftersom vi länge har velat göra det, men det var svårt. Så nu är vi glada över att äntligen ha lyckats. Vi längtar efter att få träffa våra fans och kunna erbjuda dem en fantastisk show.

 

Vad betyder det för er att er musik är så framgångsrik och representativ för tonåringar?


Det är den största komplimang vi kan få som band och som artister. Vi har märkt att vår musik verkligen väcker känslor. På vår andra skiva ville vi erbjuda musik för livet, för dem och för oss själva också, som en del av ungdomen. Den bästa komplimang vi kunnat få är att folk, och speciellt tonåringar, identifierar sig i musiken.

 

Har ni någon hobby, något ni gillar att göra på fritiden eller under någon paus?


Det är en väldigt svår fråga att svara på, det är väldigt komplicerat, eftersom Tokio Hotel är vårt liv och vi är engagerade i bandet 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Vi tar hand om allting, skriver, producerar... Det är mycket mer bakom Tokio Hotel än vad folk kan se. Det kräver massor med engagemang, för bakom scenen är det otroligt mycket jobb. Låttexter ska skrivas, musiken komponeras, vi övar inför konserter, förbereder oss, ger intervjuer och allt annat som är nödvändigt för Tokio Hotel. Så vi har inte mycket fritid utanför bandet. Förutom det, så har vi ingen hobby, och ingen annan särskild talang förutom att göra musik.

 

Hur är relationen mellan er? Relationen mellan er som bröder?


Vi tror att alla tvillingar i hela världen har ett oförstörbart och mycket starkt band. Vår relation är imponerande, nästan magisk, för vi drömmer samma saker och tänker samma saker. Vi är praktiskt taget samma person. Vi har inga problem mellan oss. Det är faktiskt logiskt för oss att tillbringa all tid tillsammans, äta tillsammans, gå ut tillsammans, göra allt tillsammans.

 

Varifrån kommer namnet på er turné "Humanoid City"?


Precis som det ser ut, så vill vi representera en stad med en underlig sorts människor. Och det vi ville återspegla var en känsla som vi (Tom och jag) alltid har haft, en känsla av att vara på en planet som tillhörde oss, för vi växte upp i en väldigt liten stad i Tyskland som var hemsk för oss. Den störde oss och vi hatade den, så vi tänkte alltid att vi var utomjordingar som var på fel planet. Det är orsaken bakom namnet på skivan och turnén "Humanoid City".

 

Vi vet att era konserter alltid är spektakulära och nyskapande. Kan era fans i Chile förvänta sig samma sak på konserten ni ger här?


Tyvärr kan vi inte ta med oss hela den produktion vi hade i Europa, eftersom vi inte ens kan ta med oss vår egen scen på grund av avståndet. Men jag kan säga att det blir en fantastisk show. Vi kommer att ta med oss alla våra kostymer, pyrotekniken, och specialeffekter. Därför kan alla fans i Chile vara säkra på att de får uppleva en otrolig spelning och vi kommer att göra allt vi kan för att ge dem en fantastisk och spektakulär show.

Källa


Th till Tokyo i Februari

I början av februari släpps Tokio Hotels skiva "Dark Side of the Sun" i Japan och därför kommer bandet att åka till Tokyo igen! Den 10 februari kommer de att ha en skivsignering där för alla som köpt skivan. Bland de som köpt skivan och varit på signeringen kommer 500 stycken att lottas ut - dessa lyckliga 500 får träffa bandet personligen!
Ohh, vad jag vill bo i Japan just nu alltså!

Hackad Facebook/Twitter

På Tokio Hotels facebook/twitter kom det tidigare upp idag en tävling där man kan vinna en ipod. Delta inte i tävlingen och skriv inte in personliga uppgifter eftersom Ths Facebook/Twitter är hackad. Tävlingen är fake så delta inte i den!

Ich Bin Da

Har gjort en ny översättning. Denna gång blev det " Ich Bin Da "


Uppdatering ska bli bättre!

Jag lovar att jag ska börja uppdatera mer! Jag fixade nyss en ny desgin också :D jag tyckte det blev bra faktiskt :)



RSS 2.0