MTV's March Musical Madness

Omröstningen är öppe så nu tycker jag att ni alla ska gå in och rösta på Tokio Hotel så dom slår Mumford & Sons!
Come on. Rösta HÄÄÄÄÄÄR!!

Från Tokio Hotels Facebook

Japan - vilken otrolig katastrof. Vi är djupt chockade och har inga ord för det! Våra tankar är hos japanerna. Detta är så hemskt och vi känner oss fruktansvärt ledsna!

Toms blogg

- Allt du behöver är förtroende.
Skulle du göra det?
Klicka här för att kolla till video.
Källa

Th Tv

Denna Th Tv är ifrån februari 2011 ( tror jag ) När bandet var i Tokyo!
( Många av er har nog redan sett den, men jag lägger ut den för dom som har missat den ) ;)


Intervju

Kan vi prata om Bills stil. Klär du dig efter något speciellt sätt?
Bill: Vi kan ta den senaste turnén som exempel. Det var väldigt sci-fi inspirerat. Vi pratade om det med Dean och Dan från Dsquared2. De är också tvillingar så vi kom väldigt bra överens. Vi ville skapa en fantastisk värld, med en scen som var som på en annan planet och kläder med lampor som kunde matcha scenen.

Så kommer Bill uppträda med en annan identitet som David Bowie när han använde det andra namnet "Ziggy Stardust"?
Bill:
[säger blygt] Jag kan inte jämföra mig med honom. Och om man bara tittar på de bilderna så är det människor från 80-talet. Deras stilar och kläder såg ut att vara från rymden.
Tom: En del kanske tycker att Bill ser onormal ut, men efter att man har sett de gamla bilderna på David Bowie så ändrar man nog sig.
Bill: Eftersom jag är en kille som sminkar sig och bär högklackade skor måste jag faktiskt säga att det inte var jag som startade det. Det har funnits långt innan jag föddes.

Verkligen. David Bowie skapade en tornado med rock, mode och konst. Började inte du, Bill, att sminka sig på grund av "Ziggy Stardust"?
Bill:
Nej, utan jag började senare på en Halloween fest. *Gus och Geo fnittrar*
Tom: [avbryter] Det fanns så många band och sångare på 80-talet, men det var också många sångare som gjorde affärer vid sidan av och det var inte så många band som jobbade seriöst på sina album och tänkte på vad som skulle passa bra ihop med scenen. Sådana människor startar bara band för att bli populära.

Och vad tycker ni om Lady Gaga?
Bill:
Henne gillar jag väldigt mycket. Oavsett vad hon gör så är det hennes egen stil och det spelar ingen roll hur galet hon gör det, för det är så väl-balanserat. Gaga vet helt klart vad hon vill [göra] och de visuella effekterna på scenen är väldigt läckra. Jag beundrar henne.

Känner du till Adam Lambert?
Bill:
Öhm, jag känner till honom för att han har pratat mycket om mig. Jag har inte träffat honom så jag kan inte säga något om honom, men jag har hört hans låt på radio. Jag känner igen honom från bilder och en del berättar saker om honom för mig. Men annars har vi aldrig träffats.

Bill sade också att han inte kan döma någon innan han har träffat personen.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa


Animationer - Tom



Bara att fråga!

Nu har jag fixat en sån här fråge sak i menyn. Nu kan alltså ställa era frågor i den som jag och även andra läsare kan svara på, istället för att kommentera fråga i ett inlägg då jag inte kan lägga upp inlägg med svar på frågor hela tiden.. Så fråga i " fråge spalten " i menyn nu ;)
( Jag svarade nyss på en fråga som jag fick i en kommentar )


Barn bilder på Bill och Tom!

Fick frågan om jag inte kunde lägga ut lite bilder på tvillingarna när dom var små och visst kan jag göra det!





(Tom är han som håller i den gula hunden )
 

( Ena bilden är Toms skolfoto )

2010.10.20 - Radio Carolina ( Intervju )

Vad betyder det för er att er musik är så framgångsrik och representativ för tonåringar?

Det är den största komplimang vi kan få som band och som artister. Vi har märkt att vår musik verkligen väcker känslor. På vår andra skiva ville vi erbjuda musik för livet, för dem och för oss själva också, som en del av ungdomen. Den bästa komplimang vi kunnat få är att folk, och speciellt tonåringar, identifierar sig i musiken.

Har ni någon hobby, något ni gillar att göra på fritiden eller under någon paus?

Det är en väldigt svår fråga att svara på, det är väldigt komplicerat, eftersom Tokio Hotel är vårt liv och vi är engagerade i bandet 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Vi tar hand om allting, skriver, producerar... Det är mycket mer bakom Tokio Hotel än vad folk kan se. Det kräver massor med engagemang, för bakom scenen är det otroligt mycket jobb. Låttexter ska skrivas, musiken komponeras, vi övar inför konserter, förbereder oss, ger intervjuer och allt annat som är nödvändigt för Tokio Hotel. Så vi har inte mycket fritid utanför bandet. Förutom det, så har vi ingen hobby, och ingen annan särskild talang förutom att göra musik.

Hur är relationen mellan er? Relationen mellan er som bröder?

Vi tror att alla tvillingar i hela världen har ett oförstörbart och mycket starkt band. Vår relation är imponerande, nästan magisk, för vi drömmer samma saker och tänker samma saker. Vi är praktiskt taget samma person. Vi har inga problem mellan oss. Det är faktiskt logiskt för oss att tillbringa all tid tillsammans, äta tillsammans, gå ut tillsammans, göra allt tillsammans.


Tom rapar när Bill pratar

Hahhaha Tom x'D

You are so beautiful, but that´s not why i love you..


Bill ♥


Svar på frågor

Kommer Tokio Hotel till Svergie 2011 ? :)
Svar: Det är inte säkert. Ingenting är bestämt ännu :)

kan man beställa från sidan ?
Svar: Ja, man kan beställa kläder från länken på Detta inlägg.


Intervju från en OKEJ tidning 2009

TOKIO HOTEL OM KALSONGER OCH BLÖTA KYSSAR
"Vi har gjort mycket förbjudet!"
Hej! Först av allt, grattis Gustav, det är ju din födelsedag idag!
Gustav: Tack! fast jag har inte firat den överhuvudtaget, det har bara vart intervjuer hela dagen. Men jag klagar inte. Eller jo, jag klagar lite.
Jag hörde att ni, Tom och Bill, firade er födelsedag nyligen på ett rätt schysst sätt?
Tom: Ja, vi hyrde ett nöjesfält helt för oss själva och våra kompisar. Det va grymt! vi fick åka hur mycket vi ville och slapp alla köer. Det var en dröm som gick i uppfyllelse, Galet!
Om det fanns en attraktion på nöjesfältet som hete Tokio Hotel. Hur skulle den vara?
Bill: Den skulle vara den snabbaste åkturen du vart med om. Den skulle gå spikrakt fram som en motorväg jätte länge, sen plötsligt snurra upp, upp, upp tills man var i himlen. Sen skulle den stå still ett tag tills man plötsligt föll rätt ner skit fort!
Vad är det mest olagliga ni gjort i ett hotellrum?
Tom: Det finns väldigt många förbjudna saker vi gjort som vi inte kan säga här. Men vi har väl tagit sönder lite saker här och där. En gång åkte vi runt jättefort på små cyklar i hotellkorridorerna. Det gillade inte hotellpersonalen eller gästerna så mycket....
Bill: På ett hotell i Tyskland förstörde vi så mycket så vi inte får komma tillbaka till den staden mer och spela, haha!
Vad är det mest idiotiska ni gjort som barn?
Georg: Jag kastade en sten genom rutan på en Mercedes. Fast det var av misstag. Det var egentligen meningen att kasta den i huvudet på en kompis.
Tom: När vi var ungefär sex gick jag och Bill ut på ett stup där folk hoppade bungy jumping. Fast vi hade inga säkerhetslinor på oss eller någonting. Så stod vi där vid stupet och tittade ut. Om en vindpust hade kommit hade vi säkert ramlat ner, men vi var små och förstod det inte då.
Från en sak till en annan! vad har ni för färg på era kalsonger idag?
Tom: Svarta.
Bill: Svarta.
Gustav: blå och vit-randiga.
Georg: Svarta. Det syns inte när svarta kalsonger blir smutsiga! och sen kan man vända dem ut och in när man haft dem väldigt länge.
Skulle ni någonsin ställa upp och posera nakna för en tidning?
Tom: Alltså, jag är så himla snygg och det är redan så mycket fokus på min kropp ...
Gustav:.... eh?
Tom:.... så jag tycker det räcker. Vi ska nog inte ha mer uppmärksamhet på min snygga kropp nu. Så jag säger nej, jag poserar inte naken. Det är för gruppens bästa.
Berätta om er första kyss!
Georg: (funderar)
Tom: Det var väl kyssen du fick av mig igår?
Georg: Haha, nej. Jag minns inte riktigt den första....
Tom: Min första kyss var från samma tjej som Bill fick sin första av. Det var en tjej jag var tillsammans med, och sen blev Bill det en månad efter vi gjorde slut. Han brukar ta mina tjejer efter mig.
Bill: Första kyssen blir aldrig så bra. Den blir mest väldigt blöt ock konstig.
Hur ska en vanlig svensk  tjej göra för att få er uppmärksamhet?
Georg: Dra upp tröjan!
Bill: De kan färga sitt hår i någon galen färg och kanske ha ett stort plakat på våra konserter. Och lära sig tyska kanske. en bra fras är "Du hast so schöne augen". Det betyder "Du har så vackra ögon!


Bild texter:
Rita en anka, tack!
Bill kaulitz ritade en anka och bad en grafolog, säger vem Bill är, innerst inne! "Det är en hel del som snurrar i huvudet på den här personen. Många enkla och självklara saker. Han har många lustiga infall och idéer - men frågan är om han lyckas förverkliga allt han vill göra? men trots alla knasigheter är det en person som står med båda fötterna på jorden."
Tokio Hotels drömtjej!
ansikte och ben: Jessica Alba
Hår: Ashly Olsen
Näsa: Mary-Kate Olsen
Rumpa: Jennifer Lopez
Byst: Pamela Anderson
Fötter: Angelina Jolie
Skrivet av Linnea, Thfakta

Milano, Italien - 22 maj 2007


Idag är det en speciell dag för mig...

Jag har nämligen varit ett Tokio Hotel fan i ett helt år idag! Kanske inte så lång tid för er som kanske har varit ännu längre men iallafall. Gud vad tiden går fort måste jag säga. Det har inte gått en ända dag på ett helt år som inte de här fyra killarna har varit i mina tankar.
Jag Älskar er grabbar!



Haha, Ni är för härliga !

Dagens Låt

Attention

I'm trying to tell you
I'm trying to know you
I'm dying to show you
Fighting to get you

Soon as you got me
You go and drop me
It's cruel when you burn me
I love how you hurt me

Oh no, I'll never let you go
Oh no, I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely than live without your
Attention

I scatch your sweet name
Right into my skin
You left me bleeding
But I couldn't give in

I swallowed all the poison to get infected
Give back my heart that you body rejected

[- From: http://www.elyrics.net/read/t/tokio-hotel-lyrics/attention-lyrics.html -]
Oh no, I'll never let you go
Oh no, I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely than live without your
Attention

I'm standing in the pain
That's smothering me
It's more becoming my own brother can see
That I'm starving for your love
And I need attention
Or I'm gonna die

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely than live without your
Attention
Attention


Så otroligt söta!!


Dom är så söta på slutet då dom säger " Timon & Pumba "


Statestiken ökar trots dålig uppdatering!

Jag blir så sjukt glad! Nu ska jag verkligen börja UPPDATERA!


RSS 2.0