2010.10.20 - Radio Carolina ( Intervju )

Vad betyder det för er att er musik är så framgångsrik och representativ för tonåringar?

Det är den största komplimang vi kan få som band och som artister. Vi har märkt att vår musik verkligen väcker känslor. På vår andra skiva ville vi erbjuda musik för livet, för dem och för oss själva också, som en del av ungdomen. Den bästa komplimang vi kunnat få är att folk, och speciellt tonåringar, identifierar sig i musiken.

Har ni någon hobby, något ni gillar att göra på fritiden eller under någon paus?

Det är en väldigt svår fråga att svara på, det är väldigt komplicerat, eftersom Tokio Hotel är vårt liv och vi är engagerade i bandet 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Vi tar hand om allting, skriver, producerar... Det är mycket mer bakom Tokio Hotel än vad folk kan se. Det kräver massor med engagemang, för bakom scenen är det otroligt mycket jobb. Låttexter ska skrivas, musiken komponeras, vi övar inför konserter, förbereder oss, ger intervjuer och allt annat som är nödvändigt för Tokio Hotel. Så vi har inte mycket fritid utanför bandet. Förutom det, så har vi ingen hobby, och ingen annan särskild talang förutom att göra musik.

Hur är relationen mellan er? Relationen mellan er som bröder?

Vi tror att alla tvillingar i hela världen har ett oförstörbart och mycket starkt band. Vår relation är imponerande, nästan magisk, för vi drömmer samma saker och tänker samma saker. Vi är praktiskt taget samma person. Vi har inga problem mellan oss. Det är faktiskt logiskt för oss att tillbringa all tid tillsammans, äta tillsammans, gå ut tillsammans, göra allt tillsammans.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Har Tom uttöjning?

eller bara vanligt svart örhänge? :P

2011-03-12 @ 18:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0