Bill&Tom flyttar till Los Angeles!

Tokio Hotel flyttar till Amerika
Vad BILD har fått höra, så flyttar tvillingarna till Los Angeles i höst. De kommer där att skriva låtar tillsammans med sin manager och producent David Jost, som har bott i Beverly Hills i ett år.

David Jost bekräftar till BILD: "Ja, Bill och Tom kommer att flytta till Los Angeles, men de kommer fortfarande ha kvar sin bostad i Tyskland. Deras flytt till Los Angeles är planerad i mitten av november."

Deras bandkamrater Georg [23] och Gustav [22] vill bo kvar i Tyskland eftersom de har flickvänner där. Vänner till bandet har sagt att förutom pga de planerade arbeten i studion i Los Angeles, är förföljelsen av stalkergäng och inbrottet i deras hus hemma i Hamburg skäl till flytten till Usa.

Men det kommer inte att bli lugnare för tvillingarna i Los Angeles
Samlingen av kändisar är inte större någon annanstans än i Hollywood. Bill och Tom har även blivit jagade av paparazzis i Los Angeles.

De har hittills sålt mer än 8 miljoner album
Med deras nya DVD och CD, Humanoid City, har de hamnat på topp 5-listorna i över 15 länder världen över. I Tyskland, Brasilien, Mexiko, Colombia, Frankrike och Schweiz hamnade de på första platsen. I Italien, Portugal och Belgien hamnade de på andra platsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0